El que mes m'ha agradat ha sigut el forn, perque he pogut veure un fet que normalment no es veu, com es fan els diversos tipus de pa, i com es treballen els ingredients tots de màxima qualitat. El fet es que m'he endut un pa kamut, que està bonissim, perque l'aroma i el gust no tenen res a veure amb el que mengem habitualment, tampoc el preu es clar, pero ja se sap que la bona qualitat i permanent dedicació (ha d'estar 48 hores la farina en repòs i el preu dels materials ecológics que no tenen tanta producció) s'han de compensar d'alguna manera. A veure si d'aqui a uns anys, aquests tipus d'aliments i cultiu tenen més força i es pot rebaixar el preu d'alguna manera.
Jo us deixo unes fotos i les adreces i webs
Forn Barcelona Reykjavik (les visites només eren avui, la resta de l'any funciona com a botiga)
http://www.barcelonareykjavik.com/
http://www.ceramistescat.org/
Jo us deixo unes fotos i les adreces i webs
Forn Barcelona Reykjavik (les visites només eren avui, la resta de l'any funciona com a botiga)
http://www.barcelonareykjavik.com/
http://www.ceramistescat.org/