diumenge, 4 de maig del 2008

1er dia de platja de la temporada 2008

Doncs si, hem anat a la platja. Aprofitant que feia sol, una mica de brisa hem anat a la platja, la platja de la Barceloneta. I com jo ha pensat molta gent. Aixó si s'havia d'anar amb la crema protectora perque la brisa feia de filtre engany i com que no feia calor, no donava la sensació de que el sol cremés. Pero crema i molt.
Jo quan veig els estrangers, sobretot els del nord d'Europa, prenen el sol sense protecció, em fan venir esgarrifances. No he parlat amb cap d'ells pero no entenc perque prenen el sol sense posar-se crema protectora. I els veus venir una hora lluny, tan vermells, tan encesos. Pero jo no, no he pres el sol sense control. He estat be, fresquet i relaxat. La majoria de les persones estaven en silenci, com descansant i recuperant-se per afrontar la feina a partir de dilluns.

Nosaltres, es a dir, la Sílvia i jo, anem a la platja perque els rajos del Sol, ajudin a sintetitzar vitamina perque els ossos siguin mes resistents. No ho aconseguim gaire, perque els ossos continuen dèbils, però que per mi no sigui, que per nosaltres no sigui.

Apa, salut.