dijous, 10 d’abril del 2008

Manos a la obra. Dia primer

Be, ara si que podem dir que han començat a remodelar les cambres de bany i tal com varem dir han començat per la més petita.
Com hem viscut la Sílvia i jo el dia d'avui?
Doncs amb paciència i tranquilitat. I aixó que el pum pum del martell ha sigut constant. Suposo que a mida que passin els dies no estarem tan tranquils, perque la brutícia que fa una obra es increïble. No ho sap ningú si no es viu. Pero per altre banda, l'home (El Celes) que fa la obra, treballa sense descans, suposem que anirà ràpid.
Ara son les 16:30 i no se sent gaire soroll. Deu estar recollint runa. A la nit podre explicar mes coses, i farem el resum definitiu del dia

Ara es divendres, i escric avui perque a la nit no vaig tenir forces (ni espai ho tenim tot recollit) despres de la "feina" d'anar capejant el temporal de la obra. Estem més tranquils (i no es que estem pas nerviosos). Es bó estar tranquil per afrontar amb força.
Ahir el Celes, va deixar el lavabo tal i com ho veieu a la foto, perque el guix (de color blanc a l'esquerra) li està donant bastants problemes, perque hi ha bastant gruix i fa una polsaguera al arrencar-lo que deu n'hi do. Avui creiem que ja ho haurà eliminat del tot, i podrà continuar, fent la nova instal.lació de llum, de canonades.
Fins a la propera "connexió" :-)

Josep i Sílvia

Manos a la obra. La nit abans

Aquesta nit es la anterior al començament de les obres que us comentàvem aquest matí. Ja hem recollit quasi tot, nomès queda una petita mostra de coses a recollir. Tot protegit amb plàstic, cartrons, capses tancades, la taula de l'ordinador canviada de lloc.
Demà tot encara estarà pitjor. Ja hauràn "trencat" el lavabo petit o la major part. Ja us explicarem.
Ens anem a dormir. Demà ens espera un dia de feina.