dijous, 28 de maig del 2009

Previsió del temps pel cap de setmana llarg, del divendres 29 de maig fins el dilluns 1 de juny de 2009
Ambient General










Divendres 29 de maig de 2009

Per divendres tindrem sol i temperatures altes a la costa central, i a la resta de la costa tant gironina com tarragonina i al Pre i Pirineu. Les temperatures seran altes, i motiu d'aixó podrem posar-nos el bikini i/o banyador. No podrem banyar-nos excepte aquells-es que tinguin molta capacitat de concentració per banyar-se amb aigua encara una mica fresca. Es important no oblidar-se la crema solar ja que el nivell de radiació serà alt.


Temperatures:
Mínimes entre 5 i 10 graus al Pirineu, entre 8 i 13 graus al Prepirineu, a la Depressió Central i al Prelitoral, i entre 13 i 18 graus al litoral.
Les màximes entre 23 i 28 graus al litoral i al Pirineu, i entre 16 i 31 graus a la resta del país.

Dissabte, 30 de maig de 2009

Per dissabte la tònica del temps serà la mateixa que per divendres, amb la excepció de que creixeran núvols d'evolució al Pirineu, sense més conseqüencia que fer bonic, o sigui que els que hi aneu al Pirineu, porteu-vos la càmera, envieu-me fotos i les penjarem.

El cel:
A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquest sector. A la resta del país, durant la segona meitat del dia el cel estarà poc ennuvolat per l'arribada de núvols alts, sobretot pel sud del país.
Precipitacions:
a partir de migdia són probables alguns ruixats dispersos i d'intensitat feble i puntualment moderada a punts del Pirineu i del Prepirineu. Localment podran anar acompanyats de tempesta.
Temperatures:
seran semblants o lleugerament més altes en general. Ambient càlid arreu.

Per diumenge i dilluns augmenta lleugerament la possibilitat de ruixats especialment a la muntanya. Passarem molta calor durant dissabte i diumenge i la conseqüencia d'aquestes temperatures podria fer augmentar el creixement de núvols i tempestes.











Si algu vol que li faci la previsió a la carta, que m'escrigui a homedeltemps@turismefacil.org