dimarts, 25 de març del 2008

Uff, sembla que tingui el bloc abandonat, pero no!!!!

Feia molt que no escrivia, des de Febrer del 2008, i no es que no volgués, es que no tenia temps. Massa coses a fer i poques hores; el dia no dona per a mes. Aprofito que ara estic més tranquilet per reflexionar sobre el dia d'avui i com ha anat la Setmana Santa, que de santa cada vegada te menys.
Avui, ha sigut un dia de retorn a la feina, desprès de cinc dies de minivacances: vaig plegar dimecres i no hem tornat fins avui dimarts. No he sortit de Barcelona, per falta de diners (ara us explico el perquè) i he aprofitat per veure a uns amics que feia temps que no veia i alguns s'han quedat fora perque no hem pogut coincidir i quedarem la setmana vinent.

Falta de diners? Diguem-ne que lo correcte es distribució dels diners d'un altre manera. Fem obres, remodelem les cambres de bany, les adaptem per a la meva dona, eliminem les barreres arquitectòniques. Adaptar un bany sempre es molt mes car que fer una obra sense adaptar-lo, perque hi han modificacions que requereixen una distribució diferent, mes temps i llògicament mes diners; els materials, a no ser que necessitis quelcom molt concret tenen un preu semblant, però la mà d'obra augmenta el pressupost. Però que li farem, sempre es una inversió en comoditat i salut. Ara estava pensant que tinc que fer fotos perque aviat faran obres i no tindrè cap més referència per mostrar l'abans i el desprès; així que m'en vaig càmera en mà i fer les fotos.
Fins aviat