dimecres, 10 de març del 2010

Bona manera de quasi acomiadar l'hivern!!!

Ufff, quin dia el del dilluns dia 8. Al marge de ser el dia de la dona treballadora, hem tingut la visita d'una nevada com feia (per no dir mai) temps que no ho havia fet.
Us relato els fets:

















Ha nevat com feia temps que no ho feia!!! Ja s'havien previst nevades però no tan fortes com les que hem tingut. Des de les 10 del matí aproximadament fins les 15 ha estat nevant continuo però sense agafar, peró a partir d'aquesta hora, la baixa ha reculat des de les comarques gironines cap al sud passant per Barcelona de nou i ha augmentat la seva força, i en questió d'una hora la banda del centre de la ciutat (a les fotos) ha quedat com veieu. Imagineu com ha quedat la banda de la ciutat una mica més elevada. Es podia esquiar!!!

Respecte a aquest episodi important de nevades, jo desconec perqué no tinc dades, que sigui el causant d'aixó el canvi climàtic. El cert que es una nevada com aquesta no l'havia vist mai a la ciutat. També m'he adonat que aquest hivern ha sigut molt fred, perque si comproveu en aquest blog he fet tres o quatre referències a baixes temperatures, bastant més dies dels que son habituals. Haurem de seguir comprovant si aixó ha sigut puntual o es repetirà altres hiverns.

Salut